Upoznajte Arctos

Svo naše znanje i iskustvo koristimo kako bi korisnicima pomogli u riješavanju poslovnih izazova. Kako bi to radili uspješno, na projektima koristimo metodologiju upravljanja poslovnim procesima koja dokazano donosi red u poslovanje.

Čime se bavimo

Lepeza usluga koje pružamo zasnovana je na višegodišnjem iskustvu...
Modeliranje i dokumentiranje

Modeliranje poslovnih procesa korištenjem metodologije dijagrama tijeka na više razina za definiranje procesnih koraka. Poslovni procesi dokazano su najbolja podloga za dokumentiranje poslovanja jer poslovanje sagledavaju iz drugačije perspektive. Modeli su odlična podloga za interne procedure, radne upute i ostalu procesnu dokumentaciju.

Financijsko upravljanje i kontrole

Pomoć u provedbi zakonski propisanih aktivnosti u tijelima državne uprave u svrhu uspostave Sustava financijskog upravljanja i kontrola. Aktivnosti u kojima Arctos pomaže su: – strateško planiranje – izrada knjige poslovnih procesa – upravljanje rizicima – periodičko praćenje i izvješćivanje.

Analize poslovanja poduzeća

Analize poslovanja temeljene na aktivnostima poslovnih procesa, kojima su u fokusu ljudi, organizacija i trenutne poslovne prilike. Analize daju odgovor na pitanje što i kako se radi, a također pomažu u sagledavanju posljedica koje sa sobom donose odluke o unapređenju poslovanja.

Strukturiranje organizacije

Definiranje organizacije poduzeća na temelju poslovnih procesa i na svim razinama: makro, mezzo i mikro razini. Prednost procesnog pristupa ogleda se u kvalitetnijem definiranju opisa radnih mjesta i potrebnih kompetencija za radna mjesta radi podizanja stručnosti i efikasnosti zaposlenika i njihovog osobnog razvoja i edukacije.

Naše vrijednosti

Mi smo maksimalno posvećeni na pružanje usluge klijentu iznad svega. Čvrsto smo uvjereni da napredak leži na dugotrajnom odnosu s našim klijentima temeljenom na međusobnom povjerenju, poštovanju i visoko vrijednim, trajnim rezultima.

O nama

Uvijek možete dobiti najviše iz naših ideja i iskustava.
Naše vrijednosti vode nas naprijed kao organizaciju i povezuju nas kao zajednicu.

Mi smo mala tvrtka koja primjenjuje najbolje alate i metodologije većih konzultantskih kuća s personaliziranom pristupom manje tvrtke. Naša zajednica konzultanata donosi energiju, inicijativu i maštu za rješavanje poslovnih problema klijenata u svim granama industrije na način da isporučuje vrijednost iznad očekivanja.

Naša područja stručnosti su analiza poslovanja, poslovni procesi i organizacija. Razvoj IT rješenja predstavlja značajan dio našeg portfelja usluga.

  • INOVATIVNOST I KREATIVNOST
  • FLEKSIBILNOST I PREDANOST
  • PRISTUPAČNOST I STRAST
  • EKSPERTIZA I PROFESIONALNOST

Kontaktirajte nas

Arctos d.o.o.
IBAN: HR5523600001102336383;   Zagrebacka Banka d.d. Zagreb   OIB: 53303892898;   VAT number: HR57970422578
Trgovački sud u Varaždinu, MBS: 070108843;   Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti;   Članovi uprave društva: Krešimir Vrček